Homeopat EidsvollHva skjer

På flyttefot

Denne våren er det endringer på gang;

Rundt årsskiftet flyttet jeg selv til Eidsvoll, og hadde egentlig planer om å hovedsakelig benytte de gode togforbindelsene mellom Oslo og Eidsvoll. Men –

Nå som Unity Senter ikke fortsetter i lokalene sine i Møllergata, fikk jeg det sparket bak som jeg trengte: For å se meg omkring på mitt nye hjemsted for alvor – etter potensielle lokaler for homeopatklinikken min.

Og, der fant jeg drømme-lokalene mine! Rusle-avstand fra toget, i nydelige omgivelser.

 

Jeg disponerer fortsatt rom 309B på Unity Senter (ut april), selv om det nå er ganske sparsomt «utsmykket»: Ta gjerne kontakt om du ønsker en konsultasjon mens Homeopat Eidsvoll fortsatt har én fot i Olso!

 

Jeg venter litt med å avsløre alle detaljer, til formalia er på plass; men (senest) i løpet av april vil adresse og veibeskrivelse annonseres.

Visste du at det kun tar 34 minutter med tog fra Oslo S til Eidsvoll Verk? 😉

Apropos Oslo: Det er et spennende prosjekt på gang som jeg følger med på, og kanskje vil ta del i etterhvert. Da er det godt mulig at Homeopat Eidsvoll vil praktisere i Oslo innimellom også!

Nettsidene til Homeopat Eidsvoll er under utarbeidelse, men det viktigste av kontaktinfo m.m. er på plass. Homeopat Oslo nettsidene forblir enn så lenge som de er, inntil overgangsfasen er fullendt.