Homeopat Oslo


Homeopat Oslo holdt til hos Unity Senter ved Youngstorget i Oslo. Men da Unity måtte flytte ut av sine lokaler april 2018, og (enn så lenge i hvert fall) avvikle sin virksomhet, ble det naturlig for meg å endre navn til Homeopat Eidsvoll; og, nå som jeg har flyttet på meg til Brumunddal, igjen endre navne til Ringsaker Homeopati.

Det kan bli aktuelt for meg å også tilby noe homeopatibehandling i Oslo på sikt, men det avhenger av et spennende prosjekt som er under utarbeidelse - i regi av senterlederen ved Unity 🙂

Men i mellomtiden: det er ca. halvannen time med toget til Brumunddal fra Oslo S. Og, fra togstasjonen er det kun noen meters gange til Doktorgården, hvor Ringsaker Homeopati nå holder til - se mer her.

Dersom det blir litt i lengste laget for deg, og du ønsker å finne en homeopat der du bor; så anbefaler jeg på det sterkeste å velge en som står oppført i registrene til en eller flere av følgende:

Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Norske Homeopaters Landsforbund

Register for utøvere av alternativ behandling.

Men, om du helst ønsker å komme til Homeopat Marianne på konsultasjon, så er du velkommen til å bestille en time her. Det er fint mulig å ha oppfølgingskonsultasjoner via Skype, så lenge vi har hatt en første time ansikt til ansikt.

Om det er noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte meg.

 

Spennende - styrkende - berikende: Valget mitt om å bli homeopat er det beste jeg har gjort. Nå ønsker jeg å bidra til andres opplevelse av homeopati som enestående/komplementær behandlingsform. 

401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal