Konsultasjoner hos Ringsaker Homeopati

Førstegangskonsultasjon 90 min

 

Kr 989

 

Første konsultasjon vies til kartlegging av pasientens plager – med en helhetlig og grundig tilnærming. Homeopatimedisin foreskrives i etterkant.

Oppfølgingskonsultasjon 45 min

 

Kr 589

 

Effekt av tidligere foreskrevet homeopatibehandling evalueres. Endringer tas med i betraktning når videre forløp avveies.

 

Akuttkonsultasjon

 

Kr 589

 

Enten det er per telefon eller personlig oppmøte.

Kontakt/nært forestående oppfølging av akutte plager omfattes i prisen, etter avtale.

Ikke øyeblikkelig hjelp: Er du i tvil, kontakt lege

Kortere oppfølging 15 min

 

Kr 289

 

En 15-20 min prat mellom konsultasjoner, for å holde kontakten og oppdatere hvordan det går med deg. (Denne kan også bestilles dersom du ønsker å undersøke om homeopati er noe for deg, før du eventuelt bestiller en full time.)

 

Åpningstider

 

Konsultasjoner tilgjengelig (bestill time):

Mandag – fredag: kl. 8-16

(etter kl. 16: kveldstillegg 19%. Ta kontakt for bestilling)

 

For henvendelser:

Mandag – fredag: kl. 9-15

 

Hjemmebesøk / kveldstillegg

 

Konsultasjon etter kl 16, og hjemmebesøk:

etter avtale

+ 19% av overnevnte pris, gir

 

Førstegangskonsultasjon: kr 1177

Oppfølgingskonsultasjon: kr 701

Studentrabatt

 

9% trekkes fra ordinær pris

 

Førstegangskonsultasjon: kr 900

Oppfølgingskonsultasjon: kr 536

Mer om behandlingsforløpet: bekreftelses-eposten

Når du har bestilt din første time hos Ringsaker Homeopati, så får du tilsendt en bekreftelses-epost. I den er det også link til et skjema som det er viktig at du fyller ut så fort du har mulighet, slik at jeg rekker å lese gjennom før vi møtes. Du returnerer det til meg som vedlegg i en melding når du er logget inn i klientsidene dine - ikke per e-post, da dette er lite sikkert for personopplysningene dine. Meldingene i systemet er krypterte og sikrede.

Første konsultasjon

Jeg forteller deg om hva homeopatibehandling innebærer: avhengig av hva du vet om homeopati fra før, og om du har hatt behandling med homeopati tidligere.

Basert på skjemaet som du har returnert til meg har jeg dannet meg et inntrykk av hvordan forløpet vil kunne bli. Jeg vil høre om dine forventninger til behandlingen, og dele mine med deg. Når jeg føler meg sikker på at vi har oppnådd en ganske realistisk felles forventning, så setter vi i gang med selve konsultasjonen: hvor jeg spør og graver om dine helseplager; og annet som er nyttig for meg å vite om deg når jeg skal velge homeopatimedisin i etterkant.

Vi bestemmer oss for en dag og tid for oppfølgingskonsultasjonen (2-3 uker frem i tid), og aller helst også en kortere prat innen den tid. Erfaringsmessig får jeg fulgt deg opp best om vi har kontakt med 1-1,5 ukers mellomrom de første gangen, før vi får dannet oss et bilde av hvordan du responderer på homeopatimedisinen(e).

Hvis du har bestilt Skype(/Zoom)-konsultasjon så har vi forhåpentligvis funnet hverandres brukere på Skype allerede, og du får et videoanrop fra meg når det er tid for konsultasjon. Da er det veldig fint om du har sikret deg et sted i ro og fred uten forstyrrelser, de neste 1,5 timene. Det er også flott om du har sjekket at du har stabil internett-tilgang - og at kamera+mikrofon fungerer.

Foreskrivingen

Etter den første konsultasjonen bruker jeg en del tid på å jobbe med informasjonen som jeg har om deg. Dette kan være tidkrevende, og i noen tilfeller kan det ta et par dager før jeg får bestemt meg - særlig hvis jeg har travle dager.

Jeg ønsker ikke å forhaste beslutningen om hvilken homeopatimedisin som jeg skal foreskrive til deg: det er så viktig at den skal passe best mulig for deg - for at den skal bli en best mulig samarbeidspartner for kroppen din. Når jeg har bestemt meg sender jeg deg en melding fra systemet (du får da varsel på e-post) med instruks og informasjon om hvilken homeopatimedisin du skal ta.

Når du har hentet bestilt homeopatimedisin på apoteket

Du sier i fra til meg når du har fått skaffet homeopatimedisinen og er klar til å ta den. Da får jeg notert dette i journalen din, og vi vurderer om avtalt tid for oppfølging fortsatt passer. Hvis det stadig er 2-3 uker igjen til avtalt tid, så er det bra 🙂

Vi avtaler også en tid for den kortere praten mellom konsultasjonene, hvis vi ikke har gjort det alt: per telefon, Skype/Zoom eller her på klinikken. Dette er en 15-20 minutters prat, gjerne en uke/halvannen etter at du har tatt homeopatimiddelet (eller ukentlig, om du ønsker det).

Det er viktig for meg å holde jevnlig kontakt med deg, og veilede deg dersom det er ting du lurer på etter å ha tatt homeopatimedisinen. Samtidig får jeg innblikk i hvordan homoepatimedisinen jobber med deg på daværende tidspunkt.

Oppfølgingen

På oppfølgingskonsultasjonen går vi gjennom det du har opplevd etter at du tok homeopatimedisinen. Når vi har gått gjennom alt du har merket deg, så vil jeg også sikre meg at vi har snakket om alle symptomene og plagene du fortalte om i første konsultasjon.

Hvis det ikke har vært noen særlig endring, så er ikke det "enden på visa": nå som jeg kjenner deg bedre, og du vet mer om hva behandlingen går ut på, blir det desto lettere for meg å spørre om det som fortsatt kan forstås bedre - og kanskje er du mer fortrolig med å dele dine sensitiviteter med meg. Jeg blir ikke fornøyd før jeg har klart å finne et homeopatimiddel som resonnerer godt med dine karakteristikker! Det er dessverre ikke alltid at jeg treffer blink ved første forsøk.

Faktisk hender det også ofte at det har skjedd endringer, men at de har kommet så gradvis og vagt at du ikke legger merke til det før vi snakker om det. Det er en av grunnene til at jeg går gjennom det du har nevnt i første konsultasjon også: stadig kommer det en "å, nei, det har jeg faktisk ikke merket noe til siden sist!", eller "hadde jeg det da? Nei, det kan jeg ikke huske en gang..."; eller "når du nevner det, så har faktisk (det og det) endret seg litt".

Videre forløp

Mest sannsynlig vil vi trenge oppfølginger med 3 ukers intervaller de første månedene (i hvert fall), med den kortere praten innimellom disse. Deretter, når jeg har funnet frem til en homeopatimedisin som passer godt til ditt symptombilde, vil vi fortsatt holde kontakten og ha oppfølgingskonsultasjoner: men gradvis mindre hyppig.

I noen tilfeller vil det være den samme homeopatimedisinen du får foreskrevet igjen og igjen. Av og til vil jeg konkludere med at homeopatimedisinen kanskje fortsatt jobber med deg, og at vi avventer å repetere homeopatimiddelet (vi vil ikke forstyrre den gode prosessen som middelet og kroppen din er midt inni).

Av og til endrer symptombildet seg etter at en homeopatimedisin har jobbet (sammen med kroppen din) gjennom aspekter ved symptomene dine - slik at du får foreskrevet neste indikerte homeopatimiddel. Helseplagene kan nemlig arte seg lagvis, og "skrelles vekk" lag for lag med ulike homepatimedisiner; eller det kan være én homeopatimedisin som virker gjennom alle lagene (og dermed repeteres innimellom, så lenge det er behov).

Avslutning av behandling

Når du ikke føler at det er noe igjen som homeopatimedisinen kan gjøre for deg, så sier vi oss fornøyde. Det er da likevel fint å sette opp en oppfølgingskonsultasjon 3 måneder frem i tid, for å sikre at det ikke har dukket opp et behov for å repetere homeopatimiddelet igjen. Det er så mye bedre å få utliknet ubalanser før de får skikkelig fotfeste!

Deretter, hvis alt virker som det er stabilt bra og ingen symptomer har begynt å romstere igjen, så avtaler vi en konsultasjon 6 måneder frem i tid: og om det stadig står bra til med deg kan vi gjerne belage oss på årlige oppfølginger, for å holde kontakten og holde journalen din hos meg oppdatert. Da kan du også føle deg sikker på at jeg aner litt om hva som skjer i livet ditt fra tid til annen, slik at jeg er nogenlunde oppdatert dersom det skulle dukke opp nye helseutfordringer for deg - akutte eller kroniske.

Akuttkonsultasjon

Når det er snakk om mer akutte helseplager som dukker opp, og som du ikke har jevnlig/som ikke er del av et kronisk mønster hos deg, så er det aktuelt med akuttkonsultasjon. Hvis du ikke har vært hos Ringsaker Homeopati før så må du fylle ut skjemaet du får tilsendt i bekreftelses-eposten, se punktet lenger opp på siden: "Mer om behandlingsforløpet: bekreftelses-eposten".

Hvis du ikke er i form til å møte opp på Doktorgården, eller bor langt unna, så kan du bestille deg en Skype-konsultasjon. Du kan også ringe meg for å avtale konsultasjon (jeg tar i mot henvendelser mellom 9-15, såfremt jeg ikke sitter opptatt). Under konsultasjonen vil jeg spørre en del om de ulike symptomene du har, og hvordan de oppleves.

Så vil du få råd om hvilke homeopatimedisiner du burde kjøpe på apoteket: det kan være fler, for å spare deg for mange turer på apoteket når du er i dårlig form - hvis den første vi forsøker ikke gjør susen. Det beste er jo om du har noen av de vanligste homeopatimedisinene hjemme! Det vil gjøre det mye lettere både for deg og for meg 😉

Jeg følger deg opp til vi har funnet en homeopatimedisin som lindrer, og når du er i tvil om du skal repetere medisinen eller ikke.

Hjemmebesøk

Ringsaker Homeopati tilbyr i noen tilfeller hjemmebesøk etter avtale, dersom dette er ønskelig. Tillegg på 19% av ordinær pris for konsultasjon tilkommer.

Ved ønske om hjemmebesøk: Ring før du bestiller time. Eller, skriv i kommentarfeltet når du bestiller time at du ønsker hjemmebesøk, så kontakter jeg deg.

Bestill time

BESTILL TIME HER:

LES MER OM PERSONVERN HER:

 

5% av overskuddet doneres til Homeopathy for Health in Africa.

Lurer du på om homeopati er noe for deg?

Hva er homeopati?

Velkomstgave og Homeopatidrypp

 

Usikker på om homeopati er noe for deg?

De ca. månedlige Homeopatidryppene med informasjon og nytt fra homeopatiens verden vil kanskje kunne treffe deg og din situasjon - mens du tenker over saken 🙂

Når du registrerer deg får du en velkomstgave: en mal for hvordan du kan gå frem for å lage deg ditt eget homeopati-husapotek 😀

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som enkelt forklarer homeopati

401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal