Homeopati Husapotek

Etterhvert som jeg får skrevet om homeopatimidlenes "medisinbilder" og de ulike plagene som du kan bruke dem for, når du eller dine kjære opplever symptomer; så vil de dukke opp på denne siden.

Hvis du ikke finner homeopatimedisiner som passer for helseplagene og symptomene du/dine kjære opplever nå, så er du velkommen til å ta kontakt - kanskje burde du heller bestille deg en akutt-/førstegangskonsultasjon i denne omgang!

Og, hvis du har mottatt gratis-malen, så står det om flere homeopatimedisiner i oppslagsverkene jeg anbefaler der.

For å bli en fortrolig hjemme-foreskriver av homeopati, anbefaler jeg å få på plass de grunnleggende kunnskapene om homeopati - og bli en Hobby-Homeopat 😉

Her er noen av homeopatimedisinene du bør ha i husapoteket ditt:

Dette middelet er særlig egnet ved plager som oppstår plutselig, og gjerne etter at man har vært utsatt for kulde, sjokk eller skrekk. Aconitum passer når plagene er uutholdelige! (Les mer)

Arnica er et essensielt middel å ha i homeopati-husapoteket sitt. Det er det første middelet du bør vurdere etter knall, fall og skader - eller traumer som har resultert i sjokktilstand. (Les mer)

Asenicum-personer blir lett forkjøla. Utflod («kroppslige utslipp») er brennende, lukter vondt og er vandig. Generell tørrhet. Blekt ansikt. Foretrekker varm mat og drikke. (Les mer)

Belladonna er uvurderlig i homeopati-husapoteket for blant annet feber (varme), forverring (<) av varme, stor tørste for kalde drikker (med sitron). Det er en plutselig og voldsom start på plagene, med mye rødhet; tørrhet; varme. (Les mer)

Du har kanskje hørt om blomsten Øyentrøst (engelsk: Eyebright)? Denne er en liten gullgruve når det kommer til symptomer som rammer øynene. (Les mer)

Gels er nyttig ved voldsom, lammende utmattelse. Øyelokkene er tunge, og det er en opplevelse av tunghet. Plagene kommer snikende, og ved feber så uteblir svette. (Les mer)

Førjulstiden er preget av forventninger, planlegging og forberedelser. Det er en mer eller mindre salig blanding av spenning, moro, stress og hektisk kaos. For å unngå at julefeiringen blir preget av utmattelse, engstelse, irritasjon, søvnløshet, fordøyelsesplager og skuffelser så kan du sørge for å ha disse homeopatimedisinene i beredskap før jul: (Les mer)

Som en av de mest utbredte substansene i naturen har natriumklorid vist seg gull verdt som homeopatisk fremstilt naturpreparat! Faktisk er dette medisinbildet preget av at væskebalansen er forstyrret. Det er mye tørrhet og en ekstrem tørste: særlig ved febertilstander. (Les mer)

Jeg har tidligere nevnt litt om Nux-v i forbindelse med flyskrekk/engstelse ved reise, reisesyke, høysnue/pollenplager og homeopati-arsenalet man bør ha i beredskap ved juletider. Dette er altså ett av de homeopatimidlene som det er vel verdt å ha i hus, før plagene dukker opp! (Les mer)

Dette er et homeopatimiddel med et bredt nedslagsfelt! Det hører så absolutt hjemme i ethvert homeopati-førstehjelpsskrin, særlig for nybakte foreldre; mange barn passer til typen som ønsker å bli båret og som blir grinete om de ikke får viljen sin. (Les mer)

Tjenestene Ringsaker Homeopati tilbyr:

Vil du vite mer om Homeopat Marianne?

Velkomstgave og Homeopatidrypp

 

Usikker på om homeopati er noe for deg?

De ca. månedlige Homeopatidryppene med informasjon og nytt fra homeopatiens verden vil kanskje kunne treffe deg og din situasjon - mens du tenker over saken 🙂

Når du registrerer deg får du en velkomstgave: en mal for hvordan du kan gå frem for å lage deg ditt eget homeopati-husapotek 😀

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som enkelt forklarer homeopati

401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal