Om homeopati

Her kommer en introduksjon til hva homeopati er, delt opp i 17 kortere deler - for å gjøre det mer overkommelig å sette deg inn i akkurat det du lurer på om Homeopati 🙂

Homeopati har en helt egen tilnærming til helse. Det er langt fra noen nymotens medisingren, da vi finner homeopatiens prinsipper proklamert blant Hippokrates sine skriverier for godt og vel 2000 år siden. (Les mer)

Homeopatimedisiner foreskrives i henhold til en "naturlov" kjent som Likhetsloven. Denne uttrykkes gjerne med at "likt kurerer likt". (Les mer)

Homeopatimedisiner er trygge å bruke. De er meget uttynnede, ned til det under-molekylære stadiet. Dermed er de også fri for kjemiske bivirkninger som vi knytter til andre legemidler. (Les mer)

Homeopatimedisiner

Homeopatimedisiner kalles også gjerne "midler". De lages basert på kilder fra planter, mieraler eller dyr, og gjennomgår en meget eksakt og langtekkelig prosess av uttynning: Inntil det kun gjenstår meget små mengder av utgangsstoffet. Denne store graden av uttynning gjør at homeopatimedisiner er trygge å innta, uten risiko for bivirkninger. Homeopati fungerer fint som supplement til konvensjonell medisinsk behandling.

Her kan du se hvordan et av de største homeopatiapotekene i England, Helios, produserer homeopatimedisiner:

Finn en homeopat

Om du ønsker å finne en homeopat der du bor, så anbefaler jeg på det sterkeste å velge en som står oppført i registrene hos en eller flere av disse:

 

Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Norske Homeopaters Landsforbund

Register for utøvere av alternativ behandling.

 

Sjekk grundig at terapeuten er medlem av en utøverorganisasjon som stiller krav til utdanning og kvalifikasjoner hos sine medlemmer! Det finnes dessverre useriøse aktører i dette markedet. 

Estimert brukere av homeopati på verdensbasis årlig
450000000
Minutter som vies til førstegangskonsultasjon: minimum
90
Homeopatimedisiner å velge mellom: mer enn
4000
Homeopatiens offisielle "fødselsår"
1796

Lurer du på om homeopati er noe for deg?

Hva er homeopati?

Velkomstgave og Homeopatidrypp

 

Usikker på om homeopati er noe for deg?

De ca. månedlige Homeopatidryppene med informasjon og nytt fra homeopatiens verden vil kanskje kunne treffe deg og din situasjon - mens du tenker over saken 🙂

Når du registrerer deg får du en velkomstgave: en mal for hvordan du kan gå frem for å lage deg ditt eget homeopati-husapotek 😀

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som enkelt forklarer homeopati

+47 401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal