Om homeopati

 

Homeopati er en verdensomspennende gren innen naturmedisin som har blitt benyttet i mer enn 200 år. I homeopatien blir enhver person behandlet som et unikt individ: Med det mål å stimulere den iboende evnen til å fremme helse. Homeopaten velger den mest aktuelle medisinen basert på individets karakteristiske symptombilde og helsetilstand.

Homeopatien er basert på prinsippet "likt kurerer likt". Samuel Hahnemann, grunnleggeren av homeopatien, etterprøvd at det som frembringer symptomer og sykdom hos individer som ikke innehar disse fra før, også kan fremme bedring av de samme symptomer og sykdommer hos individer som innehar disse.

Jeg har samlet noen vanlige spørsmål og svar om homeopati i FAQ-sidene til Ringsaker Homeopati. Mer om homeopat Marianne finner du her.

Homeopatimedisiner

Homeopatimedisiner kalles også gjerne "midler". De lages basert på kilder fra planter, mieraler eller dyr, og gjennomgår en meget eksakt og langtekkelig prosess av uttynning: Inntil det kun gjenstår meget små mengder av utgangsstoffet. Denne store graden av uttynning gjør at homeopatimedisiner er trygge å innta, uten risiko for bivirkninger. Homeopati fungerer fint som supplement til konvensjonell medisinsk behandling.

Her kan du se hvordan et av de største homeopatiapotekene i England, Helios, produserer homeopatimedisiner:

Finn en homeopat

Om du ønsker å finne en homeopat der du bor, så anbefaler jeg på det sterkeste å velge en som står oppført i registrene hos en eller flere av disse:

 

Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Norske Homeopaters Landsforbund

Register for utøvere av alternativ behandling.

 

Sjekk grundig at terapeuten er medlem av en utøverorganisasjon som stiller krav til utdanning og kvalifikasjoner hos sine medlemmer! Det finnes dessverre useriøse aktører i dette markedet. 

Estimert brukere av homeopati på verdensbasis årlig
450000000
Minutter som vies til førstegangskonsultasjon: minimum
90
Homeopatimedisiner å velge mellom: mer enn
4000
Homeopatiens offisielle "fødselsår"
1796

Lurer du på om homeopati er noe for deg?

Hva er homeopati?

Velkomstgave og Homeopatidrypp

 

Usikker på om homeopati er noe for deg?

De ca. månedlige Homeopatidryppene med informasjon og nytt fra homeopatiens verden vil kanskje kunne treffe deg og din situasjon - mens du tenker over saken 🙂

Når du registrerer deg får du en velkomstgave: en mal for hvordan du kan gå frem for å lage deg ditt eget homeopati-husapotek 😀

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som enkelt forklarer homeopati

+47 401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal