HomeopatiHva skjerRingsaker Homeopati

Homeopathy, Promice or Placebo?

Kom og se dokumentaren Magic Pills, Promise or Placebo?, produsert av Ananda More 😀 (Klikke her for billett)

Den vises onsdag 10. april, på Framheim (Nygata 10 i Brumunddal). Dette er første dagen i Homeopathy Awareness Week, som feires verden over av homeopater og brukere/tilhengere av homeopati: og, det er fødselsdagen til Samuel Hahnemann, grunnleggeren av homeopati (1775-1843).

Filmen varer i 90 minutter. Det er engelsk tale, med norske undertekster. Etter filmen blir det mulighet for å snakke med Homeopat Marianne om homeopati, og eventuelle spørsmål som dukker opp hos deg underveis. Jeg vil svare etter beste evne!

Det er begrenset antall plasser. NB! Det er bindende påmelding. Billetter kan ikke avbestilles. Om du ikke kan møte opp likevel, så kan du gi billetten din til noen andre: men da må jeg ha beskjed i forkant av arrangementet. (Det vil være liste-avkrysning i døra, så du trenger ikke tenke på å ta med billett!)

Sikre deg din billett her (filmvisningen står oppført under «arrangementer»).

 

Lotteri

Alle som kommer på filmvisningen er med i trekningen av en gratis e-bok fra  Sue Meyer: «Homeopathy for Mommies«.

Boka er på engelsk, og er en veiledning i hvordan å bruke homeopati for helseplager som oppstår i hjemmet. Den er skrevet fra en mors perspektiv, og har som mål å gi mødre og fedre et oppslagsverk over vanlige homeopatimedisiner man bør ha i homeopati-husapoteket sitt – og plagene de kan brukes for.

 

Om filmen

Filmskaper og homeopat Ananda More, Hom, DHMHS, reiste rundt i verden for å møte forskere, utøvere og pasienter; for å undersøke hvorvidt homeopati er grunnet i vitenskap – eller om det er en omfattende placebo som påvirker millioner og setter liv i fare.

Ananda More undersøker flere media-kampanjer rettet mot homeopati. Når hun møter forskere, skeptikere, utøvere og pasienter så avdekkes det dramaet og intrigespillet som omslutter homeopatien i dag. Dagens forskning postulerer at homeopati ikke kan fungere, fordi vi ikke kan forklare hvordan det fungerer. Dette minner om tyngdekraften og elektrisiteten, som man kunne observere før man kunne forklare dem; men i motsetning til disse blir ikke homeopati dermed forsket på – den utgjør heller en målskive for angrep, som ser bort fra de stadig voksende mengder med overbevisende data.

Vil du sikre deg billett? Da kan du klikke her.

Klikk her for mer informasjon om filmen.

Trailer til filmen (uten norske undertekster):