For mødre, fedre, foresatte og ansvarspersoner - som må kunne handle raskt ved knall og fall, og ha gode remedier i beredskap ved sykdom:

Så tilbyr jeg et nettkurs i å bli fortrolig med homeopati for takle akutte lidelser i hverdagen.

I motsetning til symptomdempende kjemisk fremstilte preparater spiller homeopatimedisinene på lag med kroppen - skånsomme og naturlige.

Du kan lære å bruke dem i det daglige, for deg selv og dine kjære!

De fleste har et husapotek og førstehjelpsskrin å ty til, før man eventuelt oppsøker hjelp.

Færre er det som har homeopatimedisiner i husapoteket: og altfor få vet hvordan man bruker homeopatimedisiner for seg selv og sine kjære i det daglige!

Dette til tross for at homeopatimedisiner gir rask, trygg og naturlig lindring for helseplager - i samarbeid med kroppens egne mekanismer.

For å bli en selvsikker hjemme-foreskriver av homeopati må man kjenne til

  • de grunnleggende prinsippene i homeopatien;
  • hvilke homeopatimedisiner man bør ha i beredskap, og hvordan disse skaffes;
  • hvordan man bruker homeopatimedisinene man har.

Det er manko på gode kilder (på norsk) til hvordan man blir en hjemme-foreskriver av homeopati: en Hobby-Homeopat.

For å gjøre det lettere og mer tilgjengelig å bli en Hobby-Homeopat, uten noen forkunnskaper i homeopati, tilbyr jeg trinnvis veiledning gjennom informasjonen – og oppslagsverk tilgjengelige når man trenger dem – i nettkurset Hobby-Homeopat.

Alle som melder seg på kurset kan bli med i Facebook-gruppa "Hobby-Homeopatene". Der deler vi spørsmål, innspill og refleksjoner; og våre erfaringer med hjemme-foreskriving av homeopati.

For mer informasjon, og mulighet for å påmelding, besøk kurssidene www.hobbyhomeopat.no

Modul 0) Om Kurset Hobby-Homeopat

Denne delen gir deg innblikk i hva kurset inneholder, og hvordan du kan alliere deg med homeopatien for å styrke din egen og dine nærmestes helse. Du vil sitte igjen med større selvtillit til å takle det som dukker opp av symptomer og plager i det daglige hvis du velger å ta kurset: med en skånsom, trygg og naturlig behandlingsform som verktøy.

Vil du alliere deg med homeopatien i hverdagen? Da kan du klikke her

1) Hva er Homeopati?

Denne første delen av selve kurset presenterer deg for hva homeopati er; hvordan du kan bruke homeopati, som Hobby-Homeopat; hvilke plager du kan forsøke deg på, og hvilke du bør søke hjelp for; og supplerende refleksjoner om helse og helsefremming.

For mer informasjon og påmelding kan du besøke www.hobbyhomeopat.no.

Modul 2) Medisinbilder (Materia Medica)

I denne delen av kurset Hobby-Homeopat tar vi for oss medisinbildene til en rekke homeopatimidler (Materia Medica). For mer informasjon og påmelding, besøk www.hobbyhomeopat.no.

Homeopatidrypp

Møt Lollipop-treet

Den vesle, sterke, høystrakte furua som troner over Bergaust ⁣ ⁣Som jeg hilser på når jeg trasker rundt i bakgården […]

Naturterapeuten

Artikkelen min om Nettkurset Hobby-Homeopat, og nettkurs som verktøy i naturmedisinsk praksis, ble viet to sider i denne utgaven av […]

Bryonia alba (Bry)

Bryonia alba heter Svartgallebær på norsk, og er en blomst i gresskarfamilien. Nøkkelord for Bryonia: den minste bevegelse er smertefull – må holde fast. Tørrhet og tørste. Hodepine verre ved bevegelse. Irritabilitet. Ønsker hvile og stillhet. […]

Se alle våre nyheter

Her får du innblikk i hva homeopati er

Her kan du lese mer om homeopaten

Lær å bruke homeopati for deg og dine kjære i det daglige - bli en Hobby-Homeopat!