Helseplager du kan lindre med homeopati

Etterhvert som jeg får skrevet om ulike typer plager som homeopati kan være med på å lindre, så vil de dukke opp på denne siden. (Selv om det ikke er alt jeg har lov til å fortelle deg.)

Det vil hjelpe deg veldig, når du har lyst til å prøve homeopati for symptomer og plager som dukker opp hos deg selv eller dine kjære, å ha de vanligste homeopatimedisinene i husapoteket ditt. Det tar gjerne 1-2 uker for apoteket å bestille inn til deg, hvis de ikke har dem på lager (noe de ofte ikke har).

Malen jeg har satt sammen kan være nyttig for å starte samlingen din, samtidig som du følger med på de ulike plagene/medisinbildene jeg presenterer for deg. Da kan du bestille de ulike homeopatimidlene etterhvert som du blir kjent med dem, og være trygg på at du har dem i hus om behovet melder seg (jeg har ikke telling på hvor mange homeopatimedisiner jeg har i min egen "skattekiste"!).

Hvis du ikke finner dine helseplager og symptomer her, så er du velkommen til å ta kontakt for å diskutere om homeopati er noe du burde forsøke!

Euphrasia og øyekatarr

Du har kanskje hørt om blomsten Øyentrøst (engelsk: Eyebright)? Denne er en liten gullgruve når det kommer til symptomer som rammer øynene.

Euphrasia officinalis er navnet på en homeopatipatimedisin som lages av Øyentrøst.

(Les mer)

Flyskrekk - engstelse ved reise

Blir tanken på å skulle ut å fly for mye for deg? Blir du engstelig - eller kanskje livredd? Da er du ikke alene! Mange opplever flyskrekk, til det punktet at selv tanken på å skulle fly gir dem hjertebank, svetteanfall og engstelse.

Uansett hvorfor du opplever flyskrekk, kan det føre til mye stress og ubehag å skulle reise noe sted. Kanskje dropper du å bli med på ferie eller andre planlagte ekskursjoner, hvis det innebærer en flytur? Det er jo for så vidt vel og bra fra et klima-perspektiv, men frykten og engstelsen er det likevel fint å gjøre noe med!

(Les mer)

Høysnue og pollenplager

Våren er den tiden av året når vi lykkelige går ut i naturen og hagen vår for å nyte vårsola og blomstringen. I hvert fall mange av oss...

Dessverre er våren også en tid hvor mange gjenkjenner nok et gryende utbrudd av den årlige fryktede reaksjonen mot pollenet som plantene slipper taket i, og lar spre med vinden. Høysnuen gjør sitt inntog, med plager som påvirker slimhinnene i nese, øyne og luftveier. Er du en av dem som ikke fritt kan storme ut i finværet og nyte vårtegnene? (Les mer)

Jetlag

Når du reiser fra en tidssone til en annen, kan du oppleve jetlag. Kroppens biologiske klokke kan bli forvirret, og de første dagen av for eksempel en ferietur kan bli litt ødelagt av at kroppen sliter med å tilpasse seg den nye tidssonen.

Ved jetlag kan du oppleve søvnforstyrrelser, overdreven slitenhet, konsentrasjonsvansker, forstyrret apetitt og unormal fordøyelse med forstyrret avføringsmønster.

(Les mer)

Mørketiden

«Åh, så deilig!», tenker noen. Nå kan jeg la hagen min sove til våren kommer, og trekke inn til andre sysler jeg vil pludre med når vinteren gjør sitt inntog. Jeg roer ned, mens sesongen oppmuntrer til hvile og dvale-modus: en tid for å kjenne på stillheten, både i seg selv og i naturen.

Dessverre er det er ikke alle som slipper unna mørketiden med kun lavere gir og fredfullhet:

(Les mer)

Reisesyke

I sommersesongen er det gjerne mer reiseaktivitet enn i resten av året. Vi begir oss ut på veien, sjøen såvel som lufta - for å reise på ferie. Da kan det også være en tid hvor du oftere hører, "ugh, jeg tror jeg må kaste opp!"

Reisesyke karakteriseres gjerne av kvalme, svimmelhet, utmattelse og oppkast. Du kan også bli blek, svette og ha større spyttproduksjon; og du kan bli dårlig av å kjøre i bil, båt og fly.

(Les mer)

Svimmelhet

Svimmelhet kan oppleves på ulike måter. Du kan være ør i hodet, eller føle deg ustø med dårlig balanse. Det kan være vanskelig å stå eller gå, og svimmelheten kan gi kvalme, oppkast og en følelse av å skulle svime av. Svimmelheten kan komme plutselig og vare noen sekunder, eller den kan vare over lengre tid - og gjøre dagliglivet utfordrende.

(Les mer)

Tjenestene Ringsaker Homeopati tilbyr:

Vil du vite mer om Homeopat Marianne?

Velkomstgave og Homeopatidrypp

 

Usikker på om homeopati er noe for deg?

De ca. månedlige Homeopatidryppene med informasjon og nytt fra homeopatiens verden vil kanskje kunne treffe deg og din situasjon - mens du tenker over saken 🙂

Når du registrerer deg får du en velkomstgave: en mal for hvordan du kan gå frem for å lage deg ditt eget homeopati-husapotek 😀

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som enkelt forklarer homeopati

401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal