Helseplager du kan lindre med homeopati

  • Etterhvert som jeg får skrevet om ulike plager homeopati kan lindre vil de dukke opp på denne siden (selv om det ikke er alt jeg har lov til å fortelle deg)
  • Det vil hjelpe veldig å ha de vanligste homeopatimedisinene på plass i husapoteket ditt: det tar gjerne 1-2 uker for apoteket å bestille inn til deg
  • Malen jeg har satt sammen er nyttig for å starte samlingen din. Du kan bestille homeopatimidlene etterhvert som du blir kjent med dem, og være trygg på at de er i hus om behovet melder seg.
  • For å bli en fortrolig hjemme-foreskriver av homeopati anbefaler jeg å få på plass grunnleggende ferdigheter - og bli en Hobby-Homeopat!

Euphrasia og Øyekatarr

Du har kanskje hørt om blomsten Øyentrøst (engelsk: Eyebright)? Denne er en liten gullgruve når det kommer til symptomer som rammer øynene. (Les mer)

Flyskrekk - Engstelse ved Reise

Blir tanken på å skulle ut å fly for mye for deg? Blir du engstelig - eller kanskje livredd? Da er du ikke alene! (Les mer)

Høysnue og pollenplager

Våren er den tiden av året når vi lykkelige går ut i naturen og hagen vår for å nyte vårsola og blomstringen. I hvert fall mange av oss... (Les mer)

Jetlag

Ved jetlag kan du oppleve søvnforstyrrelser, overdreven slitenhet, konsentrasjonsvansker, forstyrret apetitt og unormal fordøyelse med forstyrret avføringsmønster. (Les mer)

Mørketiden

«Åh, så deilig!», tenker noen. Nå kan jeg la hagen min sove til våren kommer, og trekke inn til andre sysler jeg vil pludre med når vinteren gjør sitt inntog. Dessverre er det er ikke alle som slipper unna mørketiden med kun lavere gir og fredfullhet: (Les mer)

Reisesyke

Reisesyke karakteriseres gjerne av kvalme, svimmelhet, utmattelse og oppkast. Du kan også bli blek, svette og ha større spyttproduksjon; og du kan bli dårlig av å kjøre i bil, båt og fly. (Les mer)

Smerte

Smerte er et av kroppens varslingssystemer. Når du har vondt et sted, er dette en respons fra kroppen: på at noe er i ulage. (Les mer)

Svimmelhet

Svimmelhet kan oppleves på ulike måter. Du kan være ør i hodet, eller føle deg ustø med dårlig balanse. (Les mer)

Lær å bruke homeopati for deg og dine kjære i det daglige - bli en Hobby-Homeopat!

Homeopatidrypp

4) Tre Potens-Skalaer

Homeopati-apotek potenserer midler i henhold til tre ulike skalaer for å passe til foreskriving-scenarier. Skalaene er: hundredels-, tiendedels- og femtitusendels-skalaene. […]

Rhus toxicodendron (Rhus-t)

Rhus toxicodendron, eller Giftsumak, er en plante i sumakfamilien. Denne planten er kjent og fryktet for sine egenskaper: kontakt med […]

5G – helse og miljø

EMFacets inviterte til et bevisstgjørende arrangement på Litteraturhuset i Oslo lørdag 26. oktober, hvor 5G og elektromagnetisk stråling (EMF) stod […]

Se alle våre nyheter

Homeopatimedisiner du bør ha i husapoteket

Helseplager du kan takle med Homeopati-Husapoteket

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som enkelt forklarer homeopati

401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal