Homeopat Eidsvoll


Homeopat Eidsvoll holdt til i Bøhnsdalen Kontorbygg, Eidsvoll Verk. Men da Homeopaten  flyttet til Brumunddal, ble det naturlig å endre navnet til Ringsaker Homeopati.

Det kan bli aktuelt for meg å også tilby noe homeopatibehandling i Oslo på sikt, men det avhenger av et spennende prosjekt som er under utarbeidelse - i regi av senterlederen ved tidligere Unity Senter 🙂

Det er ca. en time med toget til Brumunddal fra Eidsvoll, og om man kommer fra Eidsvoll Verk må man legge til et kvarters tid pga. togbytte på Eidsvoll. Fra togstasjonen i Brumunddal er det kun noen meters gange til Doktorgården, hvor Ringsaker Homeopati nå holder til - se mer her.

Dersom det blir litt i lengste laget for deg, og du ønsker å finne en homeopat der du bor; så anbefaler jeg på det sterkeste å velge en som står oppført i registrene til en eller flere av følgende:

Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Norske Homeopaters Landsforbund

Register for utøvere av alternativ behandling.

Men, om du helst ønsker å komme til Homeopat Marianne på konsultasjon, så er du velkommen til å bestille en time her. Det er fint mulig å ha oppfølgingskonsultasjoner via Skype, så lenge vi har hatt en første time ansikt til ansikt.

Om det er noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte meg.

 

Spennende - styrkende - berikende: Valget mitt om å bli homeopat er det beste jeg har gjort. Nå ønsker jeg å bidra til andres opplevelse av homeopati som enestående/komplementær behandlingsform. 

401 96 575
Nygata 9, 2380 Brumunddal