Hva skjerNatur og magi

Bare flyte –

Har du forsøkt Floating?

Selv har jeg aldri vært ved Dødehavet og badet i så salt vann at kroppen flyter uanstrengt i overflaten – men, jeg har forsøkt Floating, og det er nok mye det samme;

Eller, ikke som å være ved en strand, da.

Og, ikke som å kjenne solen steke mot huden – eller vinden suse ved ørene.

Men, det er å flyte i salt vann!

Og – det er skikkelig avlslappende.

Mens man flyter i vann med veldig høyt innhold av epsomsalt, er man også skjermet for ytre stimuli; i en mørk tank, med så lite lydforstyrrelser som mulig.

I en dyp avslappet tilstand kan tankene og bevisstheten flyte, i likhet med kroppen – det kan være lettere å komme inn i en meditativ tilstand.

Og etterpå? Vel, jeg fikk høre at jeg hadde «the Floating-look» – med avslappede ansiktstrekk. Jeg vil personlig sammenlikne det med følelsen jeg kan ha i kroppen etter en avslappende og fornyende massasje; Men, ingen del av kroppen har følt ytre press den snaue timen jeg har ligget i tanken – så helt likt er det likevel ikke!

I Oslo vet jeg om to steder som tilbyr Floating; selv har jeg kun vært hos Floating Oslo, men det er sikkert bra hos Bare Flyt også.

Anbefaler dette som et annerledes, og velgjørende, avbrekk; i den til tider svært stressende moderne hverdagen vi lever i.