HomeopatiHomeopatimedisiner

Aconitum napellus

Jeg har min egen fargeleggingsbok! Jepp, i det jeg nå må kalle voksen alder (selv om jeg ofte lar barnet i meg få utfolde seg) sitter jeg nå og fargelegger ferdige tegninger. Men, det er ikke hvilke som helst tegninger! Det er faktisk presise fremstillinger av de viktigste karakteristikkene av velkjente homeopatimedisiner.

Dette er boka: (Hvis du klikker på bildet kommer du til Narayana Verlag, hvor du kan kjøpe den selv)

 

 

Det første homeopatimiddelet som boka tar for seg, er Aconitum napellus. Dette er et kjempenyttig middel å ha i husapoteket sitt!

Her får du litt mer informasjon om denne juvelen for akutte plager som kan dukke opp (men denne oversikten er ikke fullstendig – da må du ta et dypdykk i homeopatiens Materia Medica, hvis du vil vite alt som er å vite om Aconitum-homeopatimedisinen!):

 

Aconitum napellus

På norsk kalles denne blomsten Storhjelm eller Venusblomst, og den tilhører Soleiefamilien.

Hvis du vil kjøpe den på apoteket, kan du for eksempel kjøpe den i disse potensene (styrkene):

  • Aconitum napellus 30C, 235829
  • Aconitum napellus 200C, 353699

Hvis du tar med deg varenummeret også, så er det mye lettere for apoteket å skaffe riktig homeopatimedisin for deg!

Her kan du få en gratis oversikt over 10 Essensielle Homeopatimedisiner for hele familien.

 

Fysiske plager

Acon er nyttig ved en rekke tilstander, blant annet:

forkjølelse, hodepine, sår hals, urinveisplager, øreverk, øyeplager, feber, tannvekst (barn), skader, sjokk, manglende vannlating

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at Acon kan passe til symptombildet, så er det ingenting i veien for å ta med homeopatimedisinen og forsøke den i bilen på veien/på venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet 😉

Og, for plager du er vant til å håndtere i hjemmet, så kan Acon (og andre homeopatimedisiner i husapoteket ditt) være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Vite mer?

Dette var kort fortalt: hvis du vil vite mer om homeopati, og lære deg å bruke homeopati selv for akutte småplager i hverdagen, så er du velkommen til å sjekke ut kurset Hobby-Homeopat 😀