Personvernerklæring

for Ringsaker Homeopati

Nettsidene som denne personvernerklæringen gjelder for er www.ringsakerhomeopati.no.

Personvernerklæringen omhandler innsamling og bruk av informasjon om de som besøker nettstedet. Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet, jamfør personopplysningsloven.

Personopplysninger som samles inn på disse nettsidene lagres på servere som leies av en tredjepartsleverandør. Ingen personopplysninger selges eller gjøres på andre måter tilgjengelig for andre. Det er Ringsaker Homeopati, Marianne Borchgrevink Claussen som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på dette nettstedet: og kun Marianne Borchgrevink Claussen som har mulighet til innlogging i nettsidebyggeren tilhørende disse nettsidene.

Ringsaker Homeopati benytter WordPress som nettsideleverandør, og har webhotell/serverløsning hos ProIsp.

  • WordPress samler ikke inn personlig informasjon om besøkende til nettsidene til Ringsaker Homeopati. Men, noen av de funksjonelle verktøyene som benyttes i oppbyggingen og utformingen av nettsidene kan gjøre det: mer om dette nedenfor.

 

Opplysninger du selv oppgir

Registrering av e-post: motta Homeopatidrypp 

Dersom du melder deg på nyhetsbrevet Homeopatidrypp, vil din epostadresse bli lagret hos min nettside-leverandør; slik at det er mulig å sende deg e-poster. Verktøyet som benyttes til dette formålet er Newsletter - du kan lese om deres overholdelse av krav til personvern her: https://www.thenewsletterplugin.com/documentation/gdpr-compliancy.  Informasjonen lagres så lenge du er mottaker av Homeopatidrypp. Når du trykker "subscribe", og har gått gjennom de to verifiserings-trinnene, blir ditt navn og din e-post lagt til i e-postlisten; som kun er tilgjengelig for administrator av nettsidene til Ringsaker Homeopati. Du kan når som helst melde deg av via linken nederst i nyhetsbrevet. Din informasjon vil da bli slettet så fort din avmelding er registrert. Ingen informasjon som oppgis videreformidles til andre aktører.

 

Skjema for timebestilling

Timebestillingsskjemaet som er flettet inn på Ringsaker Homeopati sin "Bestill time" side, er del av journal- og bookingsystemet som benyttes av Ringsaker Homeopati: EasyPractice. Du finner deres retningslinjer for overholdelse av regler for personvern her: https://www.easypractice.net/general-data-protection-regulation-gdpr/.

Informasjonen du legger inn ved timebestilling via disse nettsidene blir behandlet slik:

  • Informasjonen du oppgir i skjema for bestilling av time blir behandlet konfidensielt i Homeopat Marianne sitt journal- og timebestillingssystem, som sørger for strengt personvern og kryptering i sine løsninger.
  • Personlige data nødvendige for fakturereing (navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse) legges eventuelt inn i regnskapssystemet Fiken.no når pasienten har vært hos Ringsaker Homeopati, dersom faktura velges som betalingsmetode. Alt annet forblir lagret i journalsystemet.

Du kan når som helst be om din personlige informasjon utlevert, ved å sende en henvendelse via e-post til marianne@ringsakerhomeopati.no. Homeopat Marianne vil behandle din forespørsel så raskt som mulig (senest i løpet av 30 dager).

Ingen informasjon som oppgis videreformidles til andre aktører.

 

Opplysninger som samles inn når du er inne på nettstedet

Ringsaker Homeopati benytter Google Analytics og Facebook pixel for å se på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler og registrerer brukerens IP-adresse, men anonymiserer IP-adressen før disse lagres og bearbeides av Google.  Informasjon Google Analytics samler inn lagres på deres servere og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Ringsaker Homeopati benytter også Facebook pixel for å se på brukermønsteret til de som benytter nettstedet. Du kan klikke her for å se Facbook pixel sine retningslinjer for personvern.

 

Andre muligheter for innsamling av personopplysninger

Det samles ikke inn opplysninger dersom du bruker en delingsknapp for å dele innholdet på sosiale medier og nettsamfunn (facebook, instagram m.m.), men hvorvidt disse aktørene lagrer opplysninger når du deler, har Ringsaker Homeopati ingen kontroll over.

Innhold fra andre nettsteder

Innhold i blogginnlegg/annet på disse nettsidene, omfatter i noen tilfeller videoer, bilder, linker til artikler m.m. Alt innhold som er innebygget fra andre nettsteder oppfører seg på akkurat samme måte på nettsidene til Ringsaker Homeopati, som det ville gjort om den besøkende oppsøkte kilden det er hentet fra.

Disse kilde-nettsidene samler muligens inn informasjon om deg: via informasjonskapsler, tredjeparts sporing, og annen overvåking av din interaksjon med det innebyggete innholdet. Dette gjelder også sporing av din interaksjon med det innebyggete innholdet, dersom du har en konto hos opprinnelses-nettstedet og er logget inn der.

 

Ordforklaringer:

Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin.
IP-adresse er en form for internettadresse som gjør at du kan bruke internett.

Dine rettigheter over din informasjon

Du kan forespørre at all personlig informasjon om deg slettes - ved å sende en forespørsel til marianne@ringsakerhomeopati.no. Dette gjelder imidlertid ikke informasjon som er lovlig pålagt å oppbevare, i henhold til administrative og lovmessige forhold: f.eks. faktura-informasjon, i henhold til regnskaps-/bokføringsloven; og din journal, som jeg er pliktig å oppbevare over lengre tid - som regel minimum 7 år.

Din oppføring i forbindelse med nyhetsbrev kan du når som helt sørge for sletting av, ved å følge link og anvisning nederst i Homeopatidrypp e-postene. Dersom du opplever vanskeligheter med dette kan du sende en henvendelse via e-post til marianne@ringsakerhomeopati.no. Homeopat Marianne vil behandle din forespørsel så raskt som mulig (senest i løpet av 30 dager).

Det bes for tiden ikke om andre opplysninger fra pasienter/mottakere av nyhetsbrev via disse nettsidene, enn det som er beskrevet ovenfor.

Lær å bruke homeopati for deg og dine kjære i det daglige - bli en Hobby-Homeopat!

Homeopatidrypp

Møt Lollipop-treet

Den vesle, sterke, høystrakte furua som troner over Bergaust ⁣ ⁣Som jeg hilser på når jeg trasker rundt i bakgården […]

Naturterapeuten

Artikkelen min om Nettkurset Hobby-Homeopat, og nettkurs som verktøy i naturmedisinsk praksis, ble viet to sider i denne utgaven av […]

Bryonia alba (Bry)

Bryonia alba heter Svartgallebær på norsk, og er en blomst i gresskarfamilien. Nøkkelord for Bryonia: den minste bevegelse er smertefull – må holde fast. Tørrhet og tørste. Hodepine verre ved bevegelse. Irritabilitet. Ønsker hvile og stillhet. […]

Se alle våre nyheter

Homeopatimedisiner du bør ha i husapoteket

Helseplager du kan takle med Homeopati-Husapoteket

Her kan du lese oversettelsen av Jenny Grist sin vesle gratis-bok, som forklarer homeopati på en enkel måte